• компјутер (имн.) искористи (гл.)
  • начин (имн.) искористи (гл.)
  • покајување (имн.) искористи (гл.)
  • производител (имн.) искористи (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК