• другар (имн.) заработи (гл.)
  • ноќ (имн.) заработи (гл.)
  • пчела (имн.) заработи (гл.)
  • стан (имн.) заработи (гл.)
  • трофеј (имн.) заработи (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК