• ќелија (имн.) во (предл.)
  • ќелија (имн.) на (предл.)
  • ќелија (имн.) со (предл.)
  • ќелија (имн.) без (предл.)
  • ќелија (имн.) за (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК