• читател (имн.) е (гл.)
 • читател (имн.) нема (гл.)
 • читател (имн.) бев (гл.)
 • читател (имн.) бил (гл.)
 • читател (имн.) замисли (гл.)
 • читател (имн.) застане (гл.)
 • читател (имн.) навлезе (гл.)
 • читател (имн.) одлучи (гл.)
 • читател (имн.) препознае (гл.)
 • читател (имн.) сака (гл.)
 • читател (имн.) сте (гл.)
 • читател (имн.) чувствува (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК