• фрижидер (имн.) како (прил.)
  • фрижидер (имн.) наполу (прил.)
  • фрижидер (имн.) секогаш (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК