• фрижидер (имн.) бев (гл.)
  • фрижидер (имн.) има (гл.)
  • фрижидер (имн.) вади (гл.)
  • фрижидер (имн.) е (гл.)
  • фрижидер (имн.) здогледа (гл.)
  • фрижидер (имн.) пристигне (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК