• радио (имн.) како (прил.)
  • радио (имн.) веќе (прил.)
  • радио (имн.) воопшто (прил.)
  • радио (имн.) сега (прил.)
  • радио (имн.) секогаш (прил.)
  • радио (имн.) сигурно (прил.)
  • радио (имн.) силно (прил.)
  • радио (имн.) уште (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи