• потреба (имн.) негов (прид.)
  • потреба (имн.) друг (прид.)
  • потреба (имн.) зачинет (прид.)
  • потреба (имн.) математика (прид.)
  • потреба (имн.) силен (прид.)
  • потреба (имн.) создаден (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи