• потреба (имн.) од (предл.)
  • потреба (имн.) на (предл.)
  • потреба (имн.) за (предл.)
  • потреба (имн.) во (предл.)
  • потреба (имн.) зад (предл.)
  • потреба (имн.) кај (предл.)
  • потреба (имн.) со (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи