• полуостров (имн.) од (предл.)
  • полуостров (имн.) во (предл.)
  • полуостров (имн.) за (предл.)
  • полуостров (имн.) како (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК