• писател (имн.) веднаш (прил.)
  • писател (имн.) веројатно (прил.)
  • писател (имн.) добро (прил.)
  • писател (имн.) колку (прил.)
  • писател (имн.) неодамна (прил.)
  • писател (имн.) понекогаш (прил.)
  • писател (имн.) речиси (прил.)
  • писател (имн.) секогаш (прил.)
  • писател (имн.) сигурно (прил.)
  • писател (имн.) токму (прил.)
  • писател (имн.) толку (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи