• можност (имн.) да (чест.)
  • можност (имн.) не (чест.)
  • можност (имн.) ќе (чест.)
  • можност (имн.) барем (чест.)
  • можност (имн.) и (чест.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи