• можност (имн.) да (сврз.)
  • можност (имн.) дека (сврз.)
  • можност (имн.) и (сврз.)
  • можност (имн.) или (сврз.)
  • можност (имн.) зашто (сврз.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи