• можност (имн.) повторно (прил.)
 • можност (имн.) безгрижен (прил.)
 • можност (имн.) близу (прил.)
 • можност (имн.) веднаш (прил.)
 • можност (имн.) вечен (прил.)
 • можност (имн.) долго (прил.)
 • можност (имн.) еднаш (прил.)
 • можност (имн.) кога (прил.)
 • можност (имн.) колку (прил.)
 • можност (имн.) навремен (прил.)
 • можност (имн.) некако (прил.)
 • можност (имн.) некогаш (прил.)
 • можност (имн.) подобар (прил.)
 • можност (имн.) подолго (прил.)
 • можност (имн.) после (прил.)
 • можност (имн.) потоа (прил.)
 • можност (имн.) потполно (прил.)
 • можност (имн.) секогаш (прил.)
 • можност (имн.) сѐ (прил.)
 • можност (имн.) таинствено (прил.)
 • можност (имн.) целосно (прил.)
 • можност (имн.) јасно (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи