• можност (имн.) бев (гл.)
  • можност (имн.) започне (гл.)
  • можност (имн.) значи (гл.)
  • можност (имн.) има (гл.)
  • можност (имн.) се (гл.)
  • можност (имн.) ужива (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи