• миндер (имн.) во (предл.)
  • миндер (имн.) за (предл.)
  • миндер (имн.) од (предл.)
  • миндер (имн.) со (предл.)
  • миндер (имн.) среде (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК