• количество (имн.) вода (имн.)
 • количество (имн.) храна (имн.)
 • количество (имн.) болка (имн.)
 • количество (имн.) врева (имн.)
 • количество (имн.) време (имн.)
 • количество (имн.) гориво (имн.)
 • количество (имн.) домат (имн.)
 • количество (имн.) експлозив (имн.)
 • количество (имн.) жаба (имн.)
 • количество (имн.) звук (имн.)
 • количество (имн.) информација (имн.)
 • количество (имн.) кекс (имн.)
 • количество (имн.) криминал (имн.)
 • количество (имн.) кутија (имн.)
 • количество (имн.) несреќа (имн.)
 • количество (имн.) олово (имн.)
 • количество (имн.) пелена (имн.)
 • количество (имн.) прашок (имн.)
 • количество (имн.) приврзаност (имн.)
 • количество (имн.) проблем (имн.)
 • количество (имн.) стока (имн.)
 • количество (имн.) фактографија (имн.)
 • количество (имн.) чад (имн.)
 • количество (имн.) шеќер (имн.)
 • количество (имн.) љубов (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК