• илјада (имн.) во (предл.)
  • илјада (имн.) до (предл.)
  • илјада (имн.) за (предл.)
  • илјада (имн.) низ (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК