• кој (зам.) комуницира (гл.)
  • мене (зам.) комуницира (гл.)
  • неа (зам.) комуницира (гл.)
  • нешто (зам.) комуницира (гл.)
  • ние (зам.) комуницира (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи