• има (гл.) зборува (гл.)
  • сум (гл.) зборува (гл.)
  • заврши (гл.) зборува (гл.)
  • залижува (гл.) зборува (гл.)
  • истера (гл.) зборува (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи