• шутира (гл.) корка (имн.)
  • шутира (гл.) лист (имн.)
  • шутира (гл.) пенал (имн.)
  • шутира (гл.) прашина (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК