• пресели (гл.) некаде (прил.)
  • пресели (гл.) таму (прил.)
  • пресели (гл.) кога (прил.)
  • пресели (гл.) многу (прил.)
  • пресели (гл.) овде (прил.)
  • пресели (гл.) сосем (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК