• плука (гл.) настрана (прил.)
  • плука (гл.) зајадлив (прил.)
  • плука (гл.) наоколу (прил.)
  • плука (гл.) шумно (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК