• молчи (гл.) гледа (гл.)
 • молчи (гл.) загледа (гл.)
 • молчи (гл.) молчи (гл.)
 • молчи (гл.) чека (гл.)
 • молчи (гл.) вели (гл.)
 • молчи (гл.) е (гл.)
 • молчи (гл.) замине (гл.)
 • молчи (гл.) наслушува (гл.)
 • молчи (гл.) оди (гл.)
 • молчи (гл.) одобри (гл.)
 • молчи (гл.) потпре (гл.)
 • молчи (гл.) разгледува (гл.)
 • молчи (гл.) разговара (гл.)
 • молчи (гл.) симне (гл.)
 • молчи (гл.) слегува (гл.)
 • молчи (гл.) смешка (гл.)
 • молчи (гл.) тргне (гл.)
 • молчи (гл.) чувствува (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК