• личи (гл.) повеќе (прил.)
  • личи (гл.) како (прил.)
  • личи (гл.) веќе (прил.)
  • личи (гл.) ко (прил.)
  • личи (гл.) некако (прил.)
  • личи (гл.) ноќе (прил.)
  • личи (гл.) отприлика (прил.)
  • личи (гл.) среде (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК