• качи (гл.) горе (прил.)
  • качи (гл.) ко (прил.)
  • качи (гл.) пак (прил.)
  • качи (гл.) претпазливо (прил.)
  • качи (гл.) толку (прил.)
  • качи (гл.) тука (прил.)
  • качи (гл.) уште (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК