• исчезне (гл.) далечен (прид.)
  • исчезне (гл.) мој (прид.)
  • исчезне (гл.) наш (прид.)
  • исчезне (гл.) најстар (прид.)
  • исчезне (гл.) некогашен (прид.)
  • исчезне (гл.) престарен (прид.)
  • исчезне (гл.) сув (прид.)
  • исчезне (гл.) сјаен (прид.)
  • исчезне (гл.) цел (прид.)
  • исчезне (гл.) јаничарски (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК