• исуши (гл.) лист (имн.)
 • исуши (гл.) солза (имн.)
 • исуши (гл.) уста (имн.)
 • исуши (гл.) алишта (имн.)
 • исуши (гл.) дрво (имн.)
 • исуши (гл.) рака (имн.)
 • исуши (гл.) цвет (имн.)
 • исуши (гл.) Турчин (имн.)
 • исуши (гл.) вар (имн.)
 • исуши (гл.) водоврик (имн.)
 • исуши (гл.) грло (имн.)
 • исуши (гл.) корен (имн.)
 • исуши (гл.) кромид (имн.)
 • исуши (гл.) куп (имн.)
 • исуши (гл.) леб (имн.)
 • исуши (гл.) малтер (имн.)
 • исуши (гл.) нога (имн.)
 • исуши (гл.) облека (имн.)
 • исуши (гл.) око (имн.)
 • исуши (гл.) прст (имн.)
 • исуши (гл.) сено (имн.)
 • исуши (гл.) стебло (имн.)
 • исуши (гл.) талог (имн.)
 • исуши (гл.) трева (имн.)
 • исуши (гл.) тутун (имн.)
 • исуши (гл.) улица (имн.)
 • исуши (гл.) череп (имн.)
 • исуши (гл.) човек (имн.)
 • исуши (гл.) џбунка (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК