• искористи (гл.) веќе (прил.)
  • искористи (гл.) евентуално (прил.)
  • искористи (гл.) онолку (прил.)
  • искористи (гл.) само (прил.)
  • искористи (гл.) толку (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК