• искористи (гл.) негов (прид.)
 • искористи (гл.) мој (прид.)
 • искористи (гл.) свој (прид.)
 • искористи (гл.) историски (прид.)
 • искористи (гл.) нивен (прид.)
 • искористи (гл.) прв (прид.)
 • искористи (гл.) византиски (прид.)
 • искористи (гл.) десетти (прид.)
 • искористи (гл.) еден (прид.)
 • искористи (гл.) кус (прид.)
 • искористи (гл.) народен (прид.)
 • искористи (гл.) наш (прид.)
 • искористи (гл.) неискористен (прид.)
 • искористи (гл.) приложен (прид.)
 • искористи (гл.) територијален (прид.)
 • искористи (гл.) љубовен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК