• искористи (гл.) момент (имн.)
 • искористи (гл.) можност (имн.)
 • искористи (гл.) предност (имн.)
 • искористи (гл.) шанса (имн.)
 • искористи (гл.) прилика (имн.)
 • искористи (гл.) случај (имн.)
 • искористи (гл.) Македонец (имн.)
 • искористи (гл.) време (имн.)
 • искористи (гл.) врска (имн.)
 • искористи (гл.) грешка (имн.)
 • искористи (гл.) информација (имн.)
 • искористи (гл.) максимум (имн.)
 • искористи (гл.) незадоволство (имн.)
 • искористи (гл.) непријател (имн.)
 • искористи (гл.) право (имн.)
 • искористи (гл.) приватизација (имн.)
 • искористи (гл.) разлика (имн.)
 • искористи (гл.) рака (имн.)
 • искористи (гл.) ситуација (имн.)
 • искористи (гл.) способност (имн.)
 • искористи (гл.) тишина (имн.)
 • искористи (гл.) чин (имн.)
 • искористи (гл.) широкоградост (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК