• излезе (гл.) и (чест.)
  • излезе (гл.) барем (чест.)
  • излезе (гл.) ли (чест.)
  • излезе (гл.) мори (чест.)
  • излезе (гл.) нека (чест.)
  • излезе (гл.) само (чест.)
  • излезе (гл.) ѓоа (чест.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК