• извлече (гл.) глава (имн.)
 • извлече (гл.) рака (имн.)
 • извлече (гл.) заклучок (имн.)
 • извлече (гл.) поука (имн.)
 • извлече (гл.) признание (имн.)
 • извлече (гл.) нога (имн.)
 • извлече (гл.) нож (имн.)
 • извлече (гл.) пиштол (имн.)
 • извлече (гл.) пушка (имн.)
 • извлече (гл.) автомобил (имн.)
 • извлече (гл.) банка (имн.)
 • извлече (гл.) бубачка (имн.)
 • извлече (гл.) ветување (имн.)
 • извлече (гл.) влакно (имн.)
 • извлече (гл.) вода (имн.)
 • извлече (гл.) гитара (имн.)
 • извлече (гл.) главнина (имн.)
 • извлече (гл.) дрво (имн.)
 • извлече (гл.) енергија (имн.)
 • извлече (гл.) живот (имн.)
 • извлече (гл.) звук (имн.)
 • извлече (гл.) змија (имн.)
 • извлече (гл.) клуч (имн.)
 • извлече (гл.) кола (имн.)
 • извлече (гл.) кошула (имн.)
 • извлече (гл.) кутиче (имн.)
 • извлече (гл.) кутија (имн.)
 • извлече (гл.) лак (имн.)
 • извлече (гл.) ластик (имн.)
 • извлече (гл.) лист (имн.)
 • извлече (гл.) лице (имн.)
 • извлече (гл.) максимум (имн.)
 • извлече (гл.) мачка (имн.)
 • извлече (гл.) меч (имн.)
 • извлече (гл.) мислење (имн.)
 • извлече (гл.) одговор (имн.)
 • извлече (гл.) очила (имн.)
 • извлече (гл.) папка (имн.)
 • извлече (гл.) пари (имн.)
 • извлече (гл.) парче (имн.)
 • извлече (гл.) пешкир (имн.)
 • извлече (гл.) победа (имн.)
 • извлече (гл.) прст (имн.)
 • извлече (гл.) ранец (имн.)
 • извлече (гл.) ремен (имн.)
 • извлече (гл.) сад (имн.)
 • извлече (гл.) сламче (имн.)
 • извлече (гл.) стрип (имн.)
 • извлече (гл.) тишина (имн.)
 • извлече (гл.) уво (имн.)
 • извлече (гл.) фишек (имн.)
 • извлече (гл.) часовник (имн.)
 • извлече (гл.) чаша (имн.)
 • извлече (гл.) чун (имн.)
 • извлече (гл.) шише (имн.)
 • извлече (гл.) шрафцигер (имн.)
 • извлече (гл.) штик (имн.)
 • извлече (гл.) шум (имн.)
 • извлече (гл.) јазик (имн.)
 • извлече (гл.) јатаган (имн.)
 • извлече (гл.) ќостек (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК