• заработи (гл.) повеќе (прил.)
  • заработи (гл.) самостојно (прил.)
  • заработи (гл.) таму (прил.)
  • заработи (гл.) токму (прил.)
  • заработи (гл.) толку (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК