• заработи (гл.) за (предл.)
  • заработи (гл.) во (предл.)
  • заработи (гл.) в (предл.)
  • заработи (гл.) кај (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК