• гради (гл.) уште (прил.)
  • гради (гл.) дружно (прил.)
  • гради (гл.) заеднички (прил.)
  • гради (гл.) заедно (прил.)
  • гради (гл.) наскоро (прил.)
  • гради (гл.) олку (прил.)
  • гради (гл.) повторно (прил.)
  • гради (гл.) специјално (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК