• гради (гл.) свој (прид.)
 • гради (гл.) нов (прид.)
 • гради (гл.) голем (прид.)
 • гради (гл.) железнички (прид.)
 • гради (гл.) наш (прид.)
 • гради (гл.) ваков (прид.)
 • гради (гл.) друг (прид.)
 • гради (гл.) еден (прид.)
 • гради (гл.) луксузен (прид.)
 • гради (гл.) мој (прид.)
 • гради (гл.) народен (прид.)
 • гради (гл.) негов (прид.)
 • гради (гл.) одбранбен (прид.)
 • гради (гл.) релаксиран (прид.)
 • гради (гл.) сопствен (прид.)
 • гради (гл.) цврст (прид.)
 • гради (гл.) чуден (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК