• анализира (гл.) ги (зам.)
  • анализира (гл.) ја (зам.)
  • анализира (гл.) го (зам.)
  • анализира (гл.) себе (зам.)
  • анализира (гл.) тој (зам.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК