кооперира св. и несв.

кооперира (св. и несв.)

Оправдувањето како да добива потврда од самото небо иако и логиката во овој случај добро кооперира со малограѓанскиот суд на искомплексираниот и скржав македонски љубител на уметноста.
„МАРГИНА бр. 26-28“ (1996)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи