дијалектологија ж.

дијалектологија (ж.)

Ми помогна познавањето на старословенскиот јазик и, пред сѐ, историјата на јазикот и дијалектологијата.
„Бунар“ од Димитар Башевски (2001)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи