астероид м.

астероид (м.)

Топлина, студ, сонцето, месечината, ѕвездите, планетите, астероидите, планетоидите, радијацијата ...“
„Лек против меланхолија“ од Реј Бредбери (1994)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи