Црковен термин - категорија

господен повеќе

господниот
Вид збор: Придавка
Во изразот „лето господно“.
Англиски: Lord's
а - б - в - г - д - ѓ - е - ж - з - ѕ - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ц - ч