Технологија - категорија

ќипер повеќе

Види и: кипер (м.)
Вид збор: Именка, машки род
кипер
а - б - в - г - д - е - ж - з - ѕ - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - ќ - у - ф - х - ц - ч - џ - ш