Политика - категорија

џихад повеќе

(едн.)
Вид збор: Именка, машки род
Света војна во исламот.
Англиски: jihad
а - б - в - г - д - е - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ц - ч - џ - ш