Неменлив збор - категорија

жими повеќе

Вид збор: Извик
Извик при колнење.
Англиски: I swear Албански: me të vërtetë
а - б - в - г - д - ѓ - е - ж - з - ѕ - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - ќ - у - ф - х - ц - ч - џ - ш