Екологија - категорија

честак повеќе

Види и: честар (м.)
честакот
Вид збор: Именка, машки род
Густ дел од шума.
Англиски: thicket

честар повеќе

Види и: честак (м.)
честарот
Вид збор: Именка, машки род
Густ дел од шума.
Англиски: thicket
а - б - в - г - д - ѓ - е - з - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ч - џ - ш