Екологија - категорија

водоснабдување повеќе

(едн.)
Вид збор: Именка, среден род
Снабдување на населено место или објект со вода.
Англиски: water supply
а - б - в - г - д - ѓ - е - з - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ч - џ - ш